Colofon – Wie zijn wij

Dit is de website van GymPOWER: een onafhankelijke, journalistieke nieuwsbron voor artistieke sporten. Deze website heeft tot doel om informatie te verstrekken over deze sporten in en buiten Nederland, alsook over alle relevante zaken en personen die daarin en daarvoor een rol spelen. GymPOWER is voor iedereen die geïnteresseerd is in sport.

De publicaties op het  nieuwsmedium annex het sportmagazine van GymPOWER worden gedaan op grond van eigen nieuwsgaring en verslaggeving van haar Sportredactie, dat in per 1 februari 2019 bestaat uit:

  • Hoofdredactie: Casper Beijn
  • Eindredactie: Justin Stook en Therry da Silva
  • Journalisten/verslaggevers: Anna de Visser, Casper Beijn, Eline Windig, Erik Boonstra, Hanneke Nolten, Jeroen de Bruin, Justin Stook, Mariska Werring, Martine Hooijenga-Le Duc, Maurice Smeets, Nicole Slaap,  en Therry da Silva;
  • Bloggers: Martine Hooijenga-Le Duc; Véronique Sprenger;
  • Samenwerkende sportfotografen: Ad de Visser; Bart Treuren/Rhonrad.eu/Rgym.eu/; Han Balk/Han Balk Photography; Ineke Klaassen; Maurice Smeets/108sportsonline; Therry da Silva; Yoshida Rosenboom/Yoshida Creative Productions & Photography;

Het nieuwsmedium annex het sportmagazine van GymPOWER worden administratief gefaciliteerd door Stichting GymPOWER, een non profit organisatie die zich inzet om artistieke, gymnastische en acrobatische sporten in beeld te brengen. De Sportredactie van GymPOWER opereert autonoom en onafhankelijk wat betreft inhoudelijke zaken wat betreft redactiewerk en sportjournalistiek.

De journalistieke onafhankelijkheid is vastgelegd in het redactiestatuut van GymPOWER. Er is een Redactieraad die adviseert, meedenkt, toezicht houdt op de gang van zaken binnen GymPOWER en bemiddelt bij conflicten.

Op de publicaties van de sportnieuwsmedia van GymPOWER zijn de regels voor (sport)journalistiek en -pers(vrijheid) van toepassing, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), de Nederlandse Sport Pers Service (NSP), de Association Internationale de la Presse Sportive (AIPS) en het Verbond van Gymsport Journalisten (VGSJ).

2008 – 2019 © Stichting GymPOWER – Alle rechten voorbehouden

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*