Colofon

Dit is de website van GymPOWER: een onafhankelijke, journalistieke nieuwsbron voor artistieke sporten. Deze website heeft tot doel om informatie te verstrekken over deze sporten in en buiten Nederland, alsook over alle relevante zaken en personen die daarin en daarvoor een rol spelen. GymPOWER is voor iedereen die geïnteresseerd is in sport.

De publicaties op het  nieuwsmedium annex het sportmagazine van GymPOWER worden gedaan op grond van eigen nieuwsgaring en verslaggeving van haar Sportredactie, dat per 1 september 2019 bestaat uit:

Publicaties van GymPOWER Sportmagazine zijn te vinden op deze website, op Facebook, Twitter, Instagram, Youtube Sportredactie)YouTube GymPOWER TV Live (livestream), Tumblr @ AcroGymPOWER en in het tweemaandelijkse magazine.

Het nieuwsmedium annex bovenstaande media en het sportmagazine van GymPOWER worden administratief gefaciliteerd door Stichting GymPOWER, een non profit organisatie die zich inzet om artistieke, gymnastische en acrobatische sporten in beeld te brengen. De Sportredactie van GymPOWER opereert autonoom en onafhankelijk wat betreft inhoudelijke zaken wat betreft redactiewerk en sportjournalistiek.

De journalistieke onafhankelijkheid is vastgelegd in het Redactiestatuut van GymPOWER. Er is een Redactieraad die adviseert, meedenkt, toezicht houdt op de gang van zaken binnen GymPOWER en bemiddelt bij conflicten en klachten.

Op de publicaties van de sportnieuwsmedia van GymPOWER zijn de regels voor (sport)journalistiek en -pers(vrijheid) van toepassing, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), de Nederlandse Sport Pers Service (NSP), de Association Internationale de la Presse Sportive (AIPS) en het Verbond van Gymsport Journalisten (VGSJ).

2008 – 2019 © Stichting GymPOWER – Alle rechten voorbehouden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.