Goede voornemens Sportfestijn Rijssen

Goede voornemens Sportfestijn Rijssen
Foto verstrekt © Marije Beverdam/© TS Rijssen

RIJSSEN – Donderdag 3 januari 2019 werd de tweede editie van het Mega Winter Sportfestijn gehouden, met medewerking van de springgroep van Turnschool Rijssen onder leiding van Martan Poortman en de acrogroep van Acro DOS Rijssen. Een leuke en geslaagde dag met zo’n 200 kinderen uit Rijssen en omgeving, die het nieuwe jaar op de juiste voet konden beginnen: in beweging! De mooie aftermovie is gemaakt met videobeelden van Oranje-international en EK-Teamgym-ganger Marije Beverdam.

Het sportplezier spatte er vanaf en de organisatie was blij met de hoge opkomst. Beverdam kon zelf deed dit jaar niet actief meedoen vanwege de revalidatie van een kaakblessure, maar droeg bij in de organisatie en was wel trots op de ‘vetto demo’ van haar trainingsmaatjes. Ze legde desgevraagd uit aan GymPOWER: “We hebben drie rondes gehad: Groep 3-6, groep 6-8 en middelbare school leeftijd. Bij elke ronde startten we met een spectaculaire demonstratie door de springers van de Turnschool.”

De kinderen waren meteen onder de indruk. Beverdam: “Het was extra leuk dat deze gymnasten ook gingen helpen bij het Sportfestijn en de heel veel konden leren van ze. Ik vond het super leuk om te zien dat we dit samen als groep hebben gedaan en dat alle kinderen het zo erg naar hun zin hadden. En dat we hebben kunnen laten zien hoe leuk springen wel niet is!”

Nu al wordt uitgekeken naar de derde editie van dit leuke sportevenement dat na de feestdagen en vakantieperiode een mooi wake-up call geeft om in beweging te komen in het nieuwe jaar. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina’s van Turnschool Rijssen en Acro DOS Rijssen.

Copyright artikel © GymPOWER | Copyright tekst © Theresa Beijn | Credits beeld en aftervideo © Marije Beverdam/© Turnschool Rijssen en © Acro DOS Rijssen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.