Nominatie Van Duijn Media Award 2018

Nominatie Van Duijn Media Award 2018
Screenshot livestream © LEN: Celine van Duijn wint Europese titel torenspringen

UTRECHT – Schoonspringster en voormalig turnster Celine van Duijn van PSV Schoonspringen, afkomstig uit Amersfoort, is in de provincie Utrecht genomineerd voor de provinciale Vrouw in de Media Award 2018. De bijzondere jaarprijs, uitgereikt op basis van de voordracht en stemming van journalisten van regionale pers en publiek, heeft als doel om vrouwen zichtbaarder te maken in de media. Van Duijn kreeg in de zomer van 2018 plots landelijke aandacht door verrassend de Europese titel te veroveren op de EK in Glasgow/Edinburgh.

Onder de andere negen genomineerden bevinden zich vele prominenten uit de provincie, waaronder een gemeenteraadslid en een wethouder, twee directeuren, een hoogleraar, een fotograaf, een zangeres, een onderzoekster van de hoge school en powerliftster Iris Kensenhuis die begin november in het Zweedse Halmstad wereldkampioen deadlift werd in de klasse -84 k.

Er kan gestemd worden tot en met donderdag 31 januari 2019 via de website van Vrouw in de Media. De prijzen zijn beelden gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt in opdracht van initiatiefnemers Mediaplatform VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt. De provinciale VIDM-award van Utrecht wordt op 6 februari 2019 uitgereikt, de landelijke op 11 februari 2019 tijdens een jubileumevent in het Instituut Beeld en Geluid in Hilversum.

Artikel © Sportredactie GymPOWER | Archieffoto’s © Casper Beijn en © Maurice Smeets onder persaccreditatie van © GymPOWER

Sportredactie GymPOWER

Sportredactie GymPOWER

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.