Negende Voorster Dansdagen in Twello

Negende Voorster Dansdagen in Twello
Foto © Han Balk

Deze diashow vereist JavaScript.

TWELLO – Op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 organiseerde SV Twello Dans voor de negende keer de Voorster Dansdagen in de hal van sportcomplex de Zuiderlaan. Traditioneel maakte sportfotograaf Han Balk een reportage en deelde een selectie van zijn beelden met GymPOWER, die boekdelen spreken over de danspower, emoties en gezelligheid tijdens één van de grootste dans- en demo-evenementen in de sportwereld die het nieuwe jaar in stijl inluidt.

Net als de voorgaande jaren waren er dit jaar ook vijf voorstellingen op de twee Voorster Dansdagen. Er kwamen circa 1.500 deelnemers van ruim 30 verenigingen en dansscholen met meer dan 130 choreografieën op de vloer. Het massale en gezellige evenement kenmerkt zich naast een geoliede organisatie door het geven van ruim baan aan alle soorten teams die in verschillende dansstijlen en op welk niveau ook hun kunnen aan een groot en enthousiast publiek kunnen tonen.

Van heinde en verre melden clubs en studio’s zich met hun dansteams om hier te mogen staan. Geen betere manier om voorafgaand aan het nieuwe dansseizoen nog even de plankenkoorts en zenuwen weg te dansen op een mooi podium. Fotograaf Han Balk heeft de emoties op de dansvloer in Twello weer haarfijn met zijn lens weten vast te leggen. Meer van zijn reportage is te bekijken op zijn fotowebsite, waar ook de spelregels voor zijn foto’s vermeld staan.

Meer informatie over de Voorster Dansdagen 2019 is te vinden op haar Facebookpagina en op de website van SV Twello – Afdeling Dans.

Artikel © Sportredactie GymPOWER | Foto’s © Han Balk Photograpy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.