Vacature hoofdtrainer/assistent @ U-Turn

Vacature hoofdtrainer/assistent @ U-Turn

Deze diashow vereist JavaScript.

UTRECHT – Studententurnvereniging U-turn uit Utrecht zoekt per direct een nieuwe hoofdtrainer en/of assistent-trainer voor de maandag- en/of donderdagtraining van 21:30-23:00 uur

“We zijn een gezellige groep studenten die fanatiek trainen, aan wedstrijden deelnemen en samen aan allerlei activiteiten deelnemen. Onze leden zijn van alle niveaus en we trainen in een compleet ingerichte turnhal met valkuilen!” 

Wie zoekt U-Turn?

U-Turn zoekt iemand van 18 jaar of ouder die in het bezit is van een licentie/diploma (niveau 3 of vergelijkbaar) of met ervaring in lesgeven voor onze maandag en/of donderdagtraining van 21:30 tot 23:00 uur. Je wordt deel van een team met twee andere trainers die de trainingen geven.

Er wordt naar gestreefd om twee trainers in te zetten per training, die een warming-up aan het begin en krachttrainingskwartiertje aan het eind van de training organiseren.

Tijdens de training wordt er gewerkt in themablokjes en wordt er rondgelopen om tips en begeleiding te geven. Naast de trainers is er een altijd enthousiast en actief bestuur aanwezig.

Lijkt het je leuk of ken je toevallig iemand die graag training bij ons komt geven? Stuur dan een e-mail naar: u.turn.utrecht@gmail.com

Ook voor meer informatie kun je mailen of een kijkje nemen op de website van U-Turn.

Vacature/advertorial @ GymPOWER | Tekst en beelden verstrekt door © U-Turn Utrecht

Sportredactie GymPOWER

Sportredactie GymPOWER

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.