Acro Academy verloot vakantievilla

Acro Academy verloot vakantievilla
Foto © Acro Academy Noord Nederland/FB © Verloterij.nl

MARUM – Acro Academy Noord Nederland (AANN) houdt een unieke verloterij met als hoofdprijs een vakantievilla. Op vrijdag 10 mei 2019 werd de opening verricht in haar topsporthal aan de Poortweg 33 in Marum, waarbij het eerste lot op ludieke wijze, uiteraard met diverse spetterende acrodemo’s, werd overhandigd aan wethouder Hielke Westra van de gemeente Westerkwartier, waaronder de club valt.

Foto © Acro Academy Noord Nederland

Het vakantiehuis op het Villapark Hunzedrome staat aan het water en is een goed onderhouden vrijstaande recreatievilla voor zes personen, ter waarde van €150.000. De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van 3 slaapkamers (waarvan één beneden). Bovendien wordt de woning volledig gemeubileerd geleverd. De woning is gebouwd in 2007 en staat op een kavel van 388m² eigen grond.

Het vakantiehuis komt vrij op naam te staan van de winnaar, die mag kiezen om er zélf vakantie te gaan vieren, het huis te verhuren en zo een extra inkomstenbron te krijgen, of het huis weer te verkopen. Nooit eerder heeft een gymsportclub een dergelijke actie op touw gezet. Het idee is eerder in de voetbalwereld gespot en vereist regelingen met accountant, notaris, belastingdienst en de kansspelautoriteit. Om alle risico’s goed af te dekken, moet dat allemaal goed geregeld worden. Stg AANN heeft een vergunning voor de verloting.

33.000 loten, 33 prijzen, € 33,00 per lot

Foto © Acro Academy Noord Nederland

Dankzij de vele andere prijzen (o.a. een vakantiereis ter waarde van € 2.500,00, een gloednieuwe Renault Clio en een televisie of cadeaukaart van Bol.com t.w.v. €100,00) is de winkans hoog. Met een lotprijs van 33 euro, een prijzenaantal van 33 en maximaal 33.000 loten – een verwijzing naar het adres van de topsporthal van de club waar gymnasten en talenten van de club en uit de hele regio terecht kunnen voor een vakkundige acrogymopleiding – is de winkans groot: 1 op 1000.  Deelnemers maken kans op prachtige prijzen en helpen tegelijkertijd de topsporters van Acro Academy hun sportdoelen te bereiken.

De jonge gymnasten van de Acro Academy staan op EK’s, WK’s en World Cups en ze trainen daarvoor vijftien tot twintig uur per week. Omdat hun sport acrogym (een mix van acrobatiek, dans en gymnastiek) geen Olympische status heeft, moeten de gymnasten alles kosten zelf betalen, bijvoorbeeld voor uitzending naar internationale toernooien. De oplossing vond Stichting AANN in deze bijzondere loterij.
Foto © Acro Academy Noord Nederland

Met de opbrengst hoopt de stichting huisvesting zeker te stellen en zo aankomend talent te kunnen blijven uitdagen en begeleiden op weg naar de top. Er is een speciaal promofilmpje op YouTube gepost (zie link hierboven) om het vakantiehuis, de grootste prijs in de verloting, aan te kondigen en in beeld te brengen.

Acrosporten steunen, grote winkans

Loten zijn inmiddels voor alle belangstellenden te koop via de website Verloterij.nl en kunnen gekocht worden tot en met 9 november 2019, op welke dag de trekking zal plaatsvinden onder toezicht van een notaris.  Mochten er niet genoeg loten verkocht worden, dan krijgen de deelnemers hun inleg terug, waardoor risicoloos meegedaan kan worden aan deze verloterij.
Meer informatie is te vinden op de website en de Facebookpagina & website van Acro Academy Noord-Nederland en de website & Facebookpagina van de Verloterij.nl. Loten kun je bestellen via deze link op de website van Verloterij.nl

Artikel © GymPOWER i.s.m. AcroGymPOWER | Credits tekst en beelden: persbericht © Acro Academy Noord Nederland (AANN)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.