Nieuwe studio Corpus in Bogotá

Nieuwe studio Corpus in Bogotá
Foto © Corpus Acrobatics

HALFWEG – Op zaterdag 11 mei 2019 vond de opening plaats van nieuwe studio van Corpus Acrobatics in Broedplaats Bogotá in Halfweg, met een artistiek intermezzo met onder andere acrobate – ooit Nederlands kampioen ritmische gymnastiek – Li Ling Kassing met een vurige pijl en boog contorsie-act en de wethouder van Cultuur Marja Ruigrok namens het gemeentebestuur Haarlemmermeer.

‘Creative leaders’ en talentcoaches Vindent Michels en Marley Eltz en alle leden en studenten van het circusgezelschap zijn trots en heel blij met de nieuwe accommodatie: “Corpus heeft hiermee een prachtige nieuwe locatie om onze Circus Arts voorstellingen te ontwikkelen en het International Acrobatics Lab voort te zetten. Wij kijken uit naar een bijzondere toekomst en samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer.”

Corpus Acrobatics is al ruim vijfentwintig jaar een ‘contemporary circus’-gezelschap, het eerste in Nederland, dat de nationale en internationale podia bespeelt met visueel circustheater in grensverleggende proucties met diverse acrobatische disciplines en gecombineerd met video art, live muziek en dans.

In het Corpus Acrobatics International Lab in kunstenaarsbroeplaats Bogotá ontwikkelt het gezelschap voorstellingen en krijgen jonge talenten de kans om zich te ontwikkelen in de circuskunsten.Meer info is te vinden op de Facebookpagina en website van Corpus Acrobatics.

Artikel © GymPOWER | Credits info en beelden (inclusief screenshot inzetfoto) © Corpus Acrobatics

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.