Van der Lei’s Amilia weer in De Skâns

Foto © Therry da Silva
Poster © Amilia

GORREDIJK – Op Moederdag, zondag 12 mei 2019 bracht het gezelschap van Van der Lei Showproducties o.l.v. artistiek leider Margje van der Lei wederom ‘Amilia’ in Theater De Skâns in Gorredijk. Aan deze nieuwe, magische theatershow, geschikt voor alle leeftijden, werkten ruim zestig acrobaten, dansers en artiesten mee. 

Na de geslaagde start met shows op 29 en 31 maart 2019 was de derde voorstelling op 12 mei 2019 in het knusse Friese theater een ideale gelegenheid voor een familie-uitje om alle moeders en kinderen te trakteren op het boeiend kijkspektakel van ‘Amilia’.

Leuk was dan ook dat acteur, zanger en BN-er Tim Douwsma, één van de zonen van Van der Lei, ook de voorstelling bijwoonde en zijn bewondering uitsprak voor hoe deze theatershowproductie met een mix aan acrobatiek, circus, theater, revue, live zang en muziek is neergezet en uitgevoerd.

Acrobatische theatershow voor alle leeftijden

Het theatergezelschap van Van der Lei met vele artiesten, met diepe roots in de (acro)gym- en cheersport, geeft hiermee een waardig vervolg aan haar succesvolle optreden in de tv-talentenjacht Holland’s Got Talent 2017, waarin ze met het spectaculaire ‘Theatrobatics’ een finaleplaats behaalde en landelijk zichzelf op de kaart zette.

‘Amilia’ voert de toeschouwers mee in de fantastische avonturen en magische dromen die het meisje beleeft op oma’s zolder. Als het doek zich opent word je vanaf het eerste moment gefascineerd en verrast door wat de acrobaten, artiesten en dansers allemaal kunnen en tonen, en bovenal hoe ze het samen voor elkaar krijgen op dit theaterpodium.

Amilia is topshow met kwaliteit voor theatertour

Amilia is een topshow die de kwaliteit en potentie in zich heeft om het grote publiek in Nederland te bekoren en de acrobatische sport-, dans- en theaterwereld dichter bij elkaar te brengen. Amusement en entertainment voor elke leeftijd volgens een uniek concept van Nederlandse makelij, die je zeker niet moet missen. Doel is dan ook met de show op theatertour te gaan in Nederland. De eerste theaters hebben zich hiervoor al gemeld.

Meer informatie over ‘Amilia’ is te vinden op de website van Van der Lei Producties en op de Facebookpagina van Amilia. Een beeldverslag van GymPOWER met interviews met Margje van der Lei, Tim Douwsma en crewleden van Amilia volgt z.sm. op deze website.

Artikel © GymPOWER | Credits tekst en foto © Therry da Silva | Credits interviews en beeldverslag © Casper Beijn

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*