Recapitulatie plaatsingswedstrijden acro

Recapitulatie plaatsingswedstrijden acro
Foto © Jaimy Bordewijk: laatste update #17 PW Landelijk A/B op 25 en 26 mei 2019 in Den Bosch

ROTTERDAM – Tussen januari en juni 2019 heeft AcroGymPOWER met medewerking van betrokken club, sporters, trainers, ouders en andere begeleiders vierendertig updates geplaatst op haar blog op Tumblr over de regionale en landelijke plaatsingswedstrijden alsook halve finales in de KNGU-competitie acrobatische gymnastiek. In de aanloop naar de Nederlandse kampioenschappen en landelijke finales vormen deze een uitstekende vooruitblik en voorbeschouwing op de nationale titelstrijd. 

In principe gaat het om zeventien plaatsingsweekeinden, waarbij er alsdan tegelijkertijd in de diverse regio’s in Nederland deze plaatsingswedstrijden en halve finales georganiseerd werden, voor de competitie-lijnen A, B, C, D en E, in de regio’s Noord, Zuid, Oost, Midden-West Nederland en Zuid-Holland.

 

https://acrogympower.tumblr.com/post/182133313718/plaatsingsweekend-1-regio-oost

Wie goed voorbereid wil zijn op de komende NK’s in Oss en Rotterdam kan het beste deze analyses van de plaatsingswedstrijd lezen en goed nota van nemen. Klik op bovenstaande link naar de eerste update op AcroGymPOWER over de plaatsingswedstrijden acrobatische gymnastiek in het seizoen 2019. Van daaruit kun je scrollen naar alle latere updates. Met dank aan ieder die zijn of haar steentje bijdroeg aan de blog van AcroGymPOWER.

Artikel © GymPOWER i.s.m. AcroGymPOWER | Credit intro © Therry da Silva | Credit verslag © Martine Hooijenga-Le Duc | Credit foto © Foto © Jaimy Bordewijk bij laatste update #17 PW Landelijk A/B op 25 en 26 mei 2019 bij Acro Flik-Flak in Den Bosch | Credit ingesloten beeld Tumblr-blog AcroGymPOWER update PW #1 Regio Oost © K&V Renkum

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.