Verloterij AANN gaat definitief door!

Verloterij AANN gaat definitief door!
Foto © Acro Academy Noord-Nederland
MARUM/GASSELTERNIJVEEN – Goed nieuws voor de Groninger gymnastiekclub Acro Academy Noord-Nederland. Om geld in te zamelen voor een nieuwe sporthal organiseert de topsportstichting een verloting van een volledig vakantiehuis op villapark Hunzedrôme in Gasselternijveen (Drenthe), alsmede een auto Renault Clio, een reischeque en andere prijzen. Om die ‘verloterij’, zoals het project genoemd wordt, te laten doorgaan moesten natuurlijk wel genoeg loten verkocht worden. Op 26 augustus 2019 overschreed de lotenverkoop deze grens van 23.000 loten: tot hun grote vreugde kunnen de jonge sporters van de Acro Academy aankondigen dat de verloterij definitief doorgaat! 
Het grote project heeft de gemoederen in de gymclub de laatste weken druk beziggehouden. De gymnasten gaven diverse optredens en flashmobs om meer bekendheid voor verloterij.nl te krijgen. Ook via social media werd druk geadverteerd. Hun sport acrogym heeft geen Olympische status, waardoor zij geen recht hebben op subsidies ook al sporten zij op topniveau en kunnen ze jaarlijks Nederland vertegenwoordigen (na kwalificatie) op een internationaal titeltoernooi: de Europese en wereldkampioenschappen, de Europese Spelen, de Wereldspelen of de Jeugd Olympische Spelen.
De vreugde toen het moment bereikt werd dat hun actie definitief door kon gaan was dan ook groot. Met een nieuwe sporthal kunnen de sporters nog beter ondersteund worden in het bereiken van hun doelen. Er zijn maximaal 33.000 loten te koop, waarvan inmiddels alweer ruim 27.020 dus al verkocht zijn. De teller staat op nog 5980 loten te gaan. Op zich is dit nu al één van de grootste en meest geslaagde crowdfundingsacties ooit in de (Nederlandse) gymsportwereld, waarbij het succes bereikt is door de grote en onvermoeibare inzet van de sporters en achterban.

De club heeft aangekondigd dat de trekking in principe nog op 9 november 2019 gepland staat, maar dat als de loten eerder uitverkocht zijn, de trekking , met toestemming van de Kansspelautoriteit vervroegd mag worden. Voor meer info en een filmpje van de gymnasten die een rondleiding geven door het vakantiehuis zie ook de Facebookpagina en de website van de Verloterij.nl, waarop ook de laatste lootjes online verkrijgbaar zijn (vergeet niet bij het bestellen de naam van je favoriete AANN-acrogymnaste in te vullen). Meer informatie over de AANN is te vinden op haar website en Facebookpagina.
Artikel © GymPOWER | Credits tekst en beelden © Acro Academy Noord-Nederland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.