Ook in 2019 ‘It’s a kind of Christmas’

Ook in 2019 ‘It’s a kind of Christmas’

Deze diashow vereist JavaScript.

HEERENVEEN – Er komt een nieuwe editie van ‘It’s a kind of Christmas’ in Heerenveen. Stichting GyMusic Productions heeft aangekondigd dat de derde achtereenvolgende show op 21 en 22 december 2019 weer wordt gehouden in Sportstad Heerenveen. Met als thema ‘Around the world’: een spannende, muzikale en sportieve reis om de wereld. De kaartverkoop is van start gegaan met ‘early-bird-korting’.

Poster © Stg GyMusic Productions/© EHP Design

Het creatieve team achter de shows van ‘It’s a kind of Christmas’ zit al volop in de kerstsfeer. Ruim voor de zomervakantie zijn de voorbereidingen begonnen om ook dit jaar weer een spetterende kerstshow voor het hele gezin neer te kunnen zetten. Na de twee succesvolle edities in 2017, ‘A beautiful dream’, en 2018, ‘The movie edition’, is de lat dit jaar wederom bijgesteld en wordt alles uit de kast gehaald om het publiek opnieuw te verrassen.

De show ‘It’s a kind of Christmas’ is een initiatief van de stichting GyMusic Productions, wiens bestuur bestaat uit prominenten uit de gymsport- en muziekwereld. Er wordt gestreefd naar een professionele voorstelling waarin live muziek en topsport op een unieke manier samenkomen.

Zowel in 2017 als in 2018 waren verslaggevers van GymPOWER erbij voor een beeldreportage en beide verslaggevers, Martine Hooijenga-Le Duc in 2018 en Ruben Wiersma in 2017, waren zeer te spreken over de show. ‘It’s kind of Christmas’ bij haar tweede nominatie ook de GymPOWER Sports & Media Award voor beste sportshow van 2018.

Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer zal er voor de nieuwe productie een speciaal orkest en combo worden samengesteld van muzikanten uit heel het land. Optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport, zowel nationaal als internationaal niveau, worden gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Daarnaast zullen er ook bekende gast-sporters te zien zijn. Deze namen zullen later dit jaar bekend worden gemaakt. 

Met het thema ‘Around the world’ belooft de nieuwe show van ‘It’s a kind of Christmas’ weer een sportief en muzikaal hoogtepunt te worden vlak voor de kerstdagen. Speciaal voor iedereen die ook niet kan wachten is de kaartverkoop vandaag gestart en is er voor de vroege vogels een early bird-korting. Kaarten verkrijgbaar aan de balie van Sportstad Heerenveen en online via de website van GyMusic Productions.

Artikel © GymPOWER | Tekst © Therry da Silva naar het persbericht van © Stg. GyMusic Productions (inclusief poster en beelden: ontwerp © EHPdesign, foto’s © Robert van Althuis) | Foto’s © Martine Hooijenga-Le Duc (show ‘The Movie Edition’ 2018) onder persaccreditatie van © GymPOWER Sportmagazine

Sportredactie GymPOWER

Sportredactie GymPOWER

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.