VACATURE: U-Turn zoekt nieuwe trainer

VACATURE: U-Turn zoekt nieuwe trainer
Foto © STV U-Turn Utrecht

UTRECHT – VACATURE – Studententurnvereniging U-turn uit Utrecht zoekt per direct een nieuwe trainer of assistent voor de maandag- en donderdagtraining 21:30-23:00 uur en/of zondagtraining 19:00-21:00 uur.

“We zijn een gezellige groep studenten die fanatiek trainen, aan wedstrijden deelnemen en samen aan allerlei activiteiten deelnemen. Onze leden zijn van alle niveaus en we trainen in een compleet ingerichte turnhal met valkuilen!”

Wie zoekt U-turn?
“We zoeken iemand van 18 jaar of ouder die in het bezit is van een licentie/diploma (niveau 2/3 of vergelijkbaar) of met ervaring in lesgeven voor onze maandag, donderdag en zondagstraining. Je wordt deel van een team met andere trainers die de trainingen geven. We streven naar twee trainers per training, die een warming-up aan het begin en krachttraining kwartiertje aan het eind van de training organiseren. Tijdens de training wordt er gewerkt in themablokjes en wordt er rondgelopen om tips en begeleiding te geven. Naast de trainers is er een altijd enthousiast en actief bestuur aanwezig.”

Lijkt het je leuk of ken je toevallig iemand die graag training bij ons komt geven? Stuur dan een email naar: u.turn.utrecht@gmail.com  Ook voor meer informatie kun je mailen of een kijkje nemen op de website van U-turn.

Artikel © GymPOWER | Credit tekst en foto © STV U-Turn Utrecht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.