TC Waterland op zoek naar nieuw talent

TC Waterland op zoek naar nieuw talent
Foto © Turncentrum Waterland

PURMEREND – Turncentrum Waterland organiseert op zaterdag 5 oktober van 14.30-16.30 uur een instuif in de turnhal van MFC De Boomgaard in Zuidoostbeemster voor jongens van 5 t/m 7 jaar. Er zal gekeken worden naar kracht, lenigheid en bewegingsgevoel. Alle deelnemers krijgen na afloop een gratis proefles aangeboden bij één van onze recreatiegroepen en talentjes kunnen een proefperiode mee gaan turnen bij de Jong Talent Selectie in MFSA De Beuk in Purmerend. Op speelse wijze wordt er dan een begin gemaakt met de basisbewegingen van het turnen.

Precies twee jaar geleden heeft Gymnet Purmerend samen met Turncentrum Waterland de nieuwe turnzaal van MFSA de Beuk in Purmerend in gebruik genomen. Een prachtige trainingsaccommodatie waar zowel door de jongste talenten als meest geroutineerde turners en turnsters optimaal getraind kan worden. Liefst tweeëntwintig turners en turnsters van Turncentrum Waterland hebben afgelopen seizoen deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen, waarbij er in totaal bijna twintig medailles in de wacht zijn gesleept. Turncentrum Waterland wil ook graag in de toekomst deze mooie prestaties voortzetten en is altijd op zoek naar nieuw turntalent!

Stichting Turncentrum Waterland is een samenwerkingsverband tussen de twee gymnastiekverenigingen Gymnet Purmerend en Hercules Beemster aangaande de hoogste turnniveau’s. De samenwerking bundelt kwaliteit, knowhow en mankracht en biedt talenten uit Purmerend, Beemster en wijde omgeving optimale mogelijkheden om zich samen met andere talenten te ontplooien. Er hebben zich al 100 turners en turnsters aangesloten bij Turncentrum Waterland. Daarnaast zijn er tien gekwalificeerde trainers, trainers in opleiding en assistent-trainers aan het turncentrum verbonden en wordt er professionele begeleiding op het gebied van voeding en fysiotherapie geboden.

De turninstuif op zaterdag 5 oktober 2019 is voor jongens geboren in 2012 en 2013 en 2014 en wordt van 14:30 tot 16:30 uur gehouden in de turnhal van MFC de Boomgaard Middenpad 1 in Zuidoostbeemster. Voor aanmeldingen: info@turncentrumwaterland.nl of app naar Ino Stevens 06-37346178.

Artikel © GymPOWER | Tekst en foto naar persbericht © Turncentrum Waterland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.