Vervroegde trekking Verloterij in Marum

Vervroegde trekking Verloterij in Marum
Foto © Acro Academy/De Verloterij

MARUM – Het is Topstortstichting Acro Academy Noord-Nederland gelukt de afgelopen maanden alle 33.000 loten van hun Verloterij te verkopen vòòr de deadline van 26 september 2019. Daardoor is de trekking met toestemming van de Kansspelautoriteit vervroegd naar komende zaterdag 5 oktober 2019. Nog voor de definitieve aanloop wordt ingezet naar de Europese kampioenschappen acrobatische gymnastiek die eind deze maand van start gaan in Holon, Israël, kan de club de bijzondere actie met een goed gevoel afronden.

Onder de naam Verloterij heeft  de Acro Academy afgelopen maanden deze grote actie gehouden om hun doel – fondsen voor een eigen topsporthal – te kunnen behalen. Met als hoofdprijzen een vakantievilla ter waarde van 150.000 euro, een Renault Clio en een reischeque werd hoog ingezet. Op internet werd gemeld dat als de loten uiterlijk 25 september uitverkocht zouden zijn, de trekking vervroegd mocht worden.

Met fantastisch gevoel voor timing werd het laatste lot van de 33.000 inderdaad op 25 september 2019 verkocht. Een onwaarschijnlijke topprestatie. De actie die ruim een miljoen bruto opbrengt is één van de grootste en meest geslaagde crowdfunding-acties ooit die veel heeft losgemaakt in de gymsportwereld. Met leuke en minder leuke reacties en commentaar. Eén volger schreef op Facebookpagina van de Verloterij: “Gefeliciteerd, jullie zijn voor mij met elkaar een goed voorbeeld van wat je kunt bereiken als je samen inzet toont […] Een beetje jammer dat het volgende week voorbij is….de droom van het huis….jullie enthousiasme om je doel te behalen! Super! Complimenten hoe er is omgegaan met negatieve reacties. Heel veel succes en geluk Acro Academy voor nu en in de toekomst!”

De trekking was oorspronkelijk gepland op 9 november 2019, maar zal nu op zaterdag 5 oktober 2019 plaatsvinden in zalencentrum De Kruisweg in Marum. Deze staat onder toezicht van een notaris en wordt verzorgd door sportspeaker Herre Zonderland, voormalig Oranjeturner en ‘de broer van’. Alle lotenkopers zijn uitgenodigd om de trekking bij te wonen. De sporters van Acro-Academy zullen shows verzorgen. De trekking zal vanaf 16:00 uur starten. Deze is live te volgen via de Facebookpagina van de Verloterij.

Artikel © GymPOWER | Tekst © Sportredactie GymPOWER | Met info en foto © Acro Academy/Verloterij

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.