Clubteamwedstrijd start rhönradseizoen

Clubteamwedstrijd start rhönradseizoen
Persfoto © DOK Ede/Fotograaf © Alex Beukhof

EDE/WAGENINGEN – Op zaterdag 16 november 2019 stond de Clubteamwedstrijd op het programma, georganiseerd door DOK Ede onder de vlag van de Landelijke Technische Commissie Rhönradturnen (LTC) van de KNGU/DC. De wedstrijd was de eerste mogelijkheid in het nieuwe seizoen voor de rhönradturnsporters in Nederland in niveaus 5 t/m 7 om wedstrijdervaring op te doen. 

Over deze clubteamwedstrijd is weinig meer bekend, dan dat er rhönradturnsporters uitkomend in die lagere niveaus in teamverband hun rollen toonden. Het programma inclusief officiële deelnemers- en startlijsten zijn niet openbaar gemaakt. Summiere informatie bij enkele beelden op de clubnieuwspagina’s op de social media geven een beeld van de actie en het sportplezier op de wedstrijd. Organisator DOK Ede deelt alleen de link met de foto’s van fotograaf © Alex Beukhof die besteld kunnen worden door de deelnemers. Je ziet dat er ook een aantal heren hebben deelgenomen, verdeeld over een aantal clubteams.

Clubs zoals Gymnet Purmerend, Salto Nieuwpoort, GV RATS Raalte en Clias Wildervank lieten weten dat hun rhönradsporters zich verheugden op de eerste wedstrijd in het seizoen en deden trots kond van het behalen van goud en/of zilver en/of brons door hun rhönradturners en laten beelden met hun enthousiaste sporters zien ter bewijs daarvan (zie ingesloten beelden van de Facebook-nieuwspagina’s van deze clubs). De KNGU/DG zwijgt op haar website en andere (social) media over deze wedstrijd. Voor iedere rhönradturnsporter in Nederland zal de enthousiaste boodschap gelden die Gymnet Purmerend op haar Facebook deelde: “De meiden hebben een mooie testwedstrijd gedraaid. Op naar de kwalificaties in januari en/of februari!”

Artikel © GymPOWER | Credit tekst © Therry da Silva | Ingesloten persfoto’s via Facebook-nieuwspagina’s © DOK Ede/Fotograaf © Alex Beukhof, © Salto Nieuwpoort, © GV RATS Raalte, © TV Clias Wildervank/Hoogeveen en © Gymnet Purmerend

One thought on “Clubteamwedstrijd start rhönradseizoen

  1. Waarom zou je nog aandacht besteden aan deze sport? Als ze geen contact met de buitenwereld willen? Er zijn zoveel mooie andere sporten die het wel waarderen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.