AFBN Dutch & Cheer Sportprijzen 2019

AFBN Dutch & Cheer Sportprijzen 2019

HOOFDDORP – AFBN Dutch Cheer and Dance hield op 14 december 2019 haar eerste sportgala. De aangesloten verenigingen konden nominaties doen in liefst negentien categorieën. Een vakjury koos uit de genomineerden de winnaars van de sportprijzen die uitgereikt werden tijdens het festijn in het Event Center Fokker in Hoofddorp.

De AFBN Dutch Cheer and Dance sportprijzen gingen naar:  Felicity Jaye Busropan (Talent van het jaar 2019); Vera Bromberg (Mini Sporter van het jaar 2019); Lieke Tuyt (Junior Sporter van het jaar 2019); 1. Nanny Warnau en 2. Zoë den Beste (Senior Sporter van het jaar 2019); 1. Kim Barendrecht, 2. Nandia Pires en 3. Svetlaine van Trigt (Coach van het jaar 2019); Jill Ploeg (Assistent-coach van het jaar 2019);  United Cheers Zoetermeer (Vereniging van het jaar 2019/Spirit Award alsmede Chreografie van het jaar 2019); Fred Bromberg (Aanmoedigingsprijs 2019).

Sport Awards 2019

Eveneens gingen er AFBN Dutch Cheer and Dance sportprijzen naar de Djalita Cheerleaders Vleuten (Bijzondere prestatie van 2019); Esther Venneman en Peggy van der Waart bij United Cheers (Vrijwilliger van het jaar 2019); Mandy Osenga-Charité bij United Cheers en Pat Hawkins bij United Kingdom Cheerleading Association – UKCA (Supporter van het Jaar); Samantha Janssen en Cherryl Burgos (Helpende hand van 2019); Sven Janssen (Maatschappelijke betrokkenheid van 2019); Rick van Thiel, Dianne Giezen, Anne-Marie Janssen en Romy Vaessen (Juryleden van het Jaar 2019); Elzo Botjes bij Groningen Giants (EHBO-er van het jaar 2019).

Wedstrijden 2020

Tot slot ging er een ‘Thank You Award’ van de AFBN Dutch Cheer and Dance naar alle sponsoren. Het sportgala werd besloten met een dansfeestje op de tonen van DJ47 Luuk. Na het kerstreces gaan de cheerleaders van de AFBN Dutch Cheer and Dance zich op voor de competitie in het nieuwe jaar dat zal leiden naar de deelname aan het NK op 19 april 2020 in Utrecht en eventueel het EK. Op 26 janari 2020 wordt de eerste voorronde gehouden in Den Haag. Op  8 maart 2020 de tweede voorronde in Utrecht.

Meer informatie en de complete uitslagen zijn te vinden op de media van de AFBN Dutch Cheer & Dance.

Artikel © GymPOWER | Credit tekst © Therry da Silva | Credit foto’s en beeldcitaten Facebook-nieuwspagina ©  AFBN Dutch Cheer & Dance | Naam fotograaf niet vermeld

Sportredactie GymPOWER

Sportredactie GymPOWER

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.