Zwemclub ACZ luidt 2020 in met open dag

Zwemclub ACZ luidt 2020 in met open dag
Nieuwsfoto FB © ACZ Capelle | Fotograaf © Ton van Til

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Het jaar 2020 zal zwemvereniging ACZ een grote stap vooruit brengen met de opening van het nieuwe zwembad in Capelle aan den IJssel. Voordat het zover is start de sportclub op zondag 2 februari 2020 met een open dag in zwembad De Blinkert van haar beide afdelingen: het synchroonzwemmen en de wedstrijd-zwemsport. Jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd, tussen de vijf en twaalf jaar, zijn van harte welkom, mits in het bezit van een zwemdiploma A.

Dit is een geweldige kans om kennis te maken met de verschillende afdelingen van deze gezellige Capelse sportvereniging. Kinderen uit de hele regio Rijnmond komen sporten bij deze club die al vele Nederlands kampioenen heeft voortgebracht.

Kans om kennis te maken met synchroonzwemmen

Maak kennis met het synchroonzwemmen, voer de mooiste balletvormen en acrobatiek uit in het water. Maak daarnaast ook kennis met de wedstrijd-zwemsport: het zo snel mogelijk afleggen van je favoriete afstand.

Beide afdelingen voeren hun discipline van de zwemsport uit op topsport- als wel op recreatieniveau. Zowel het synchroonzwemmen als de wedstrijd-zwemsport zijn Olympische disciplines, maar je kunt ze ook gewoon recreatief beoefenen.

De open dag van ACZ biedt kinderen in de basisschoolleeftijd de mogelijkheid te komen kijken of één van deze twee de sport is waarin hij/zij zich verder wil ontwikkelen en wellicht zelfs zal gaan uitblinken. Belangrijk voor deelname aan de open dag is dat je beschikt over zwemdiploma A.

Meld je aan voor unieke open dag van ACZ Capelle

De open dag zal dit jaar weer bestaan uit verschillende zwemonderdelen, waarbij de deelnemers kennis maken met beide zwemsporten. Nog één keer in het vertrouwde zwembad De Blinkert. Ben je tussen de vijf en twaalf jaar en heb je een A-diploma? Meld je dan aan voor deze unieke open dag!

Waar: Zwembad De Blinkert, Valeriusrondeel 700, 2902 CT Capelle aan den IJssel.

Wanneer: Zondag 2 februari 2020 van 14:30-16:30 uur;

Aanmelden synchroonzwemmen: via Nicole Tournier, 06-81912745, mailadres: aczsynchro@gmail.com;

Aanmelden wedstrijd-zwemsport: via Bianca Luthart, 06-20092551, mail: acz-capelle@outlook.com.

Meer informatie over zwemvereniging ACZ te Capelle aan den IJssel is te vinden op haar website en Facebook-nieuwspagina.

Artikel © GymPOWER | Credit tekst en beeldcitaat (inzet): persbericht en FB-nieuwspagina © ACZ Capelle aan den IJssel | Fotograaf © Ton van Til

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.