Beweegfestijn bij Turncentrum Waterland

Beweegfestijn bij Turncentrum Waterland
Detail flyer Turncentrum Waterland Beweegfestijn 18-03-2020

PURMEREND – Turncentrum Waterland organiseert op woensdag 18 maart 2020 van 13:30 tot 15:30 uur een groot klim, klauter en beweegspektakel in de turnhal van sportcomplex De Beuk in Purmerend voor kinderen van vier tot en met zeven jaar.

De prachtige turnhal aan de van IJsendijkstraat is niet alleen geschikt voor wedstrijdturnen op hoog niveau. De trampolines, luchtkussens en grote schuimbak vormen ook een waar speelparadijs voor de jeugd en daarom organiseert Turncentrum Waterland dit beweegfestijn.

Hierbij kan volop gerend, geklommen, gesprongen en geduikeld worden op alle aanwezige toestellen. Onder leiding van de gediplomeerde trainers van Turncentrum Waterland wordt een leuk programma aangeboden en kunnen de kinderen op een speelse manier kennis maken met de turnsport.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@turncentrumwaterland.nl o.v.v. naam, leeftijd en telefoonnummer. De kosten voor het speelfestijn zijn vijf euro per kind.

Meer informatie is te vinden op de Facebook-nieuwspagina en website van Turncentrum Waterland.

Artikel © GymPOWER: Credit tekst en poster persbericht © Turncentrum Waterland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.