Tip 2: Voor je eigen daginvulling zorgen

Tip 2: Voor je eigen daginvulling zorgen
Tips Topsport Acrogym 2 © Robin Hooijenga

DRACHTEN – Robin Hooijenga is naast student HBO sportkunde aan de Hanzeschool in Groningen ook topsporter acrogym en komt uit in de KNGU/DG-competitie namens Acro Academy Noord-Nederland in Marum, waar ze vele malen per week traint samen met haar clubgenoten. Vorig jaar won ze samen met Anna Koster zilver op de Europese kampioenschappen in Holon, Israël, in de categorie Junior I. Ze vormt dit seizoen een acroteam met Mare Blaam en Fei Oudhof, welke senior damesgroep zich in een spannende race tegen de klok door een blessure in de allerlaatste kwalificatiewedstrijd op 16 februari 2020 wist te plaatsen voor de wereldkampioenschappen acrobatische gymnastiek die tussen 20 en 31 mei gepland stonden in Lausanne, Zwitserland. Zoals vele andere evenementen en sporttoernooien is ook dit WK door de internationale gymnastiekfederatie FIG uitgesteld uit veiligheids- en gezondheidsoverwegingen. Dat is een grote schok die je wereld op z’n kop zet. Robin deelt wekelijks haar beleving en tips met lotgenoten via GymPOWER met zelf gemaakte graphics, in afwachting van het moment dat ze samen weer terug mogen keren naar de sport- en trainingshalhal #Tipsvaneensenkiortopsporteracrogym2 #Apartbuttogether #Stayhome #Staysafe

Tips Topsport Acrogym 2 © Robin Hooijenga

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.