Je gezondheid staat nog steeds voorop!

Je gezondheid staat nog steeds voorop!
Detail graphic Tips Topsporter Acrogym © Robin Hooijenga

MARUM – Tijdens deze dagen verveel je je snel, en iets wat we snel doen als we ons vervelen is eten. Omdat je je verveelt ben je sneller geneigd in je kast te kijken wat je hebt om te snacken. Maar het is juist belangrijk dat we gezond blijven en goed voor onszelf zorgen! Senior topsporter acrogym Robin Hooijenga, die met haar team bij Acro Academy Noord-Nederland gekwalificeerd was voor de Wereldkampioenschappen acrobatische gymnastiek van dit jaar die naar 2021 zijn verplaatst, deelt via GymPOWER haar tips op basis van eigen wijsheid. Dit keer richt ze zich op het zorgen voor goede maar ook leuke maaltijden!

Artikel © GymPOWER | Credit tekst en graphic © Robin Hooijenga

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.