Het belang van thuis blijven trainen

Het belang van thuis blijven trainen

MARUM – We balen met z’n allen enorm dat we niet meer kunnen trainen. Niet meer de sporthal in, niet meer lekker hard kunnen werken en niet meer al je teamgenootjes en trainers zien. Maar dit betekent niet dat we helemaal niks kunnen! Er zijn veel opties om toch bezig te gaan en hopelijk je niveau een beetje te behouden.

Senior topsporter acrogym en HBO-studente Sport Robin Hooijenga, die voor met haar vorige teamgenote Anna Koster genomineerd is voor de GymPOWER Sport & Media Award 2019 voor hun historisch zilver voor Nederland op de EJK 2019 in Holon, Israël, en die met haar huidige teamgenoten bij Acro Academy Noord-Nederland Mare Blaam en Fei Oudhof zich kwalificeerde voor de Wereldkampioenschappen acrobatische gymnastiek die verplaatst zijn van 2020 naar 2021, moet ook door de heersende pandemie binnen blijven. Dit weekeinde kan ze gelukkig met haar team deelnemen aan de Virtual Tigers Cup in Tonbridge, UK. Doch thuisblijven voor een topsporter onder deze omstandigheden is en blijft een opgave. Wekelijks deelt ze op GymPOWER met eigen ‘graphics’ haar tips met mede-topsporters op basis van vergaarde eigen wijsheid. Dit keer richt ze zich op het belang van blijven sporten thuis en hoe je dat leuk(er) kan maken.

Tips van topsporter acrogym © Robin Hooijenga

Artikel © GymPOWER | Credit graphic, tekst en beeld © Robin Hooijenga

Sportredactie GymPOWER

Sportredactie GymPOWER

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.