Jezelf blijven uitdagen en motiveren!

Jezelf blijven uitdagen en motiveren!

MARUM – “Is het nog te vroeg als ik zeg ‘het einde is in zicht’? Wel worden er stukje bij beetje meer dingetjes mogelijk… Ja, er gelden nog steeds overal strenge regels en nu we wat meer open gaan, zullen er nog meer regels bij komen (en voor niet iedereen zijn er al dingen die mogen). Maar we kunnen ons heel stiekem misschien alweer een beetje verheugen op het nieuwe sportseizoen. Het is lastig om jezelf te blijven motiveren en om een beetje bezig te blijven. De verveling slaat nu nog erger toe dan dat hij er al zat… Dus kunnen we onszelf een beetje uitdagen door alvast naar de toekomst te kijken.”

Senior topsporter acrogym en HBO-studente Sport Robin Hooijenga moest door de heersende pandemie ook haar trainingen op een laag pitje zetten. Thuisblijven onder deze omstandigheden is en blijft een opgave. Wekelijks deelt ze op GymPOWER met eigen ‘graphics’ haar tips op basis van vergaarde eigen wijsheid. Dit keer richt ze het vizier weer voorzichtig op de nabije toekomst en komen grote doelen weer in beeld.

Credit © Robin Hooijenga
Sportredactie GymPOWER

Sportredactie GymPOWER

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.