Vergeet niet om voor jezelf te zorgen :)

Vergeet niet om voor jezelf te zorgen :)

MARUM – Inmiddels zijn artistieke sporten buitensport geworden en zie je overal op de social media de beelden van trainingen verschijnen die op plekken gehouden worden in een anderhalve-meter-van-elkaar-setting. In 1928 was dat de ideale voorbereiding van het Nederlandse damesturnteam dat vriend en vijand verraste door goud te winnen op de Spelen in het Olympisch stadion in Amsterdam. Begin van dit jaar zou je niemand zo gek krijgen om zich in te schrijven voor zo’n buitentraining, nu zijn we wat blij dat er iets kan. Stil zitten in een sport die gebaseerd is op doorgaande ontwikkeling is een doodsteek, dus na alle nijverheid met wc-rollen, matjes en airtracks zorgt deze stap voor euforie in onze sportwereld. Robin Hooijenga is ook in voor een feestje maar weet als topsporter dat alles op zijn tijd komt met het juiste beleid. Ze doet een check-up met ons hoe het gaat met je rust pakken, want anders valt er weinig te vieren zo meteen als dit allemaal een keer echt voorbij is.

 

Graphic © Robin Hooijenga

Artikel © GymPOWER | Credit graphic © Robin Hooijenga

Sportredactie GymPOWER

Sportredactie GymPOWER

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.