Boost je motivatie met deze quotes!

Boost je motivatie met deze quotes!

MARUM – De sportwereld heeft het wereldwijd te verduren door de uitbraak van het COVID19-virus. Elke sport wordt met passie beoefend  – en bestaat -, omdat mensen de sociale en fysieke kloof tussen elkaar hierdoor kunnen overbruggen. Waar wordt gesport, is er verbroedering binnen en buiten de lijnen, terwijl je in de arena toch het beste uit jezelf kunt halen op je eigen niveau en met je eigen uitdagingen. Eén ding is zeker, niemand in de sportwereld staat er alleen in èn voor. De corona-crisis raakt wereldwijd iedereen die met sport te maken heeft en samen kunnen we creativiteit aanboren om tot oplossingen te komen. We kunnen van elkaar leren… en anders is gedeelde smart nog steeds halve smart. We zijn weer een stuk verder in de tijd en omdat de fysieke (on)mogelijkheden voor de sport steeds duidelijker, wordt de noodzaak ook groter het mentale goed op een rij te krijgen. Dat is de enige manier om door het doolhof van de corona-crisis te komen oftewel ons door deze zure appel heen te bijten. Robin Hooijenga pakt dat op in deze nieuwe graphic voor GymPOWER en geeft tips voor quotes die je motivatie een boost kunnen geven #Staystrong #Staysafe #Keepmoving

Credit graphic © Robin Hooijenga

 

 

 

Artikel © GymPOWER | Credit graphic © Robin Hooijenga

Sportredactie GymPOWER

Sportredactie GymPOWER

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.