Houd werk thuis en thuis thuis uit elkaar

Houd werk thuis en thuis thuis uit elkaar
Graphic © Robin Hooijenga

MARUM – Heb jij dat ook nu je meer tijd thuis doorbrengt dan je lief is: hoe overleef je het om met z’n allen in één huis te werken, sporten, ontspannen en leven tegelijk en hoe kom je aan de broodnodige ‘me-time’?! Dat vergt in ieder geval een beetje geduld met elkaar maar ook het planning- en doorzettingsvermogen èn het multi-tasken-talent van iemand die van kleins af aan gelouterd is in de gymsportwereld. Robin Hooijenga legt uit in haar nieuwe graphic voor GymPOWER hoe zij dat aanpakt. Tips van een topsporter uit de acrobatische gymnastiek, dat is mooi meegenomen in deze Corona-crisistijd waar niemand vooraf een gebruikswijzer thuisbezorgd kreeg.

Graphic © Robin Hooijenga

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.