Even lekker creatief bezig in Corona-tijd

Even lekker creatief bezig in Corona-tijd
Graphic © Robin Hooijenga

MARUM – Het is niet echt veilig om het woord ‘training-tip’ of ‘zoom-sessie’ te zeggen nu. Ondertussen wil iedereen in de sportwereld alleen maar één ding horen: wanneer kunnen we weer de sporthal in om te trainen! Doch we hebben toch nog een beetje geduld nodig om ons door de hele zure appel heen te bijten en de man of de vrouw met de hamer te verslaan. We gaan het niet opgeven na tweeëneenhalve maand knarsetandend verlangen naar onze sporthal en die heerlijke vertrouwde vloer waar je alle grillen en grollen van kent. We kunnen dan ook net zo goed alvast auditie doen voor The Voice want ‘Dear Hard Work’ van Adamwontlose kunnen we allemaal ondertussen geblinddoekt uit volle borst zingen. Wees niet te hard met je zelf, want iedereen worstelt met hetzelfde bijltje. Die (hopelijk) beroemde laatste of voorlaatste loodjes kom je alleen door als je je zelf af en toe ook laat gaan en het artistieke in je aanboort.  Even lekker creatief bezig gaan en dan natuurlijk sport-gerelateerd. Weer een leuke bijdrage van Robin Hooijenga voor GymPOWER. Ze heeft zich dit keer op haar grote collectie dikverdiende medailles gestort en dat kan iedereen in elke sport wel iets mee!

Graphic © Robin Hooijenga

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.