Lekker naar buiten met dit warme weer!

Lekker naar buiten met dit warme weer!
Graphig © Robin Hooijenga

MARUM – Uiteraard zijn we blij dat we per 1 juli 2020 weer allemaal onze eigen trainingshal in kunnen. Na weken ons te moeten behelpen met online trainingen binnenshuis en aangepaste trainingen buiten, kunnen we elkaar weer ontmoeten in ons vertrouwde stekkie. Maar zo’n straf was het ook weer niet, realiseer je je in zo’n Pinksterweekend zoals nu met heerlijk weer. Eigenlijk zouden we dat vaker moeten: naar buiten trekken en in de buitenlucht bewegen. Wandelen, fietsen, sporten of wat rekken en strekken, zoals ook dokter Epke Zonderland het bevestigde afgelopen week: alles telt mee om in beweging te blijven en zo je weerstand en gezondheid een boost te geven. Robin Hooijenga zet in haar nieuwe graphic voor GymPOWER alle voordelen van buiten trainen op een rij en geeft tips voor je eigen veilige work-out-plekje. Geniet van het mooie weer en blijf veilig bewegen!

Graphic © Robin Hooijenga

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.