Mixed acroduo Ties Oosterhof & Rebecca Groote in start nieuw seizoen Holland’s Got Talent

Mixed acroduo Ties Oosterhof & Rebecca Groote in start nieuw seizoen Holland’s Got Talent
Beeldcitaten © Holland's Got Talent 2020: Mixed acroduo Ties & Rebecca met Spiderman & Girlfriend act

DONKERBROEK/GRONINGEN/MARUM – Het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent met de nieuwe jury en presentatie in een nieuw decor is weer begonnen vanaf 29 augustus 2020 en is iedere zaterdagavond te zien om 20:00 uur bij RTL4. Afgelopen zaterdag ontroerde het mixed acroduo Ties Oosterhof (12) & Rebecca Groote (10) van SV Donkerbroek/Acro Academy Noord-Nederland uit Marum met hun Spiderman & girlfriend-act in de auditieronde. De hoofdprijs van het grootste open podium van Nederland voor talenten uit de show- en sportwereld bedraagt dit keer liefst (€ 50.000,00 [vijftigduizend euro]! 

Het geroutineerde duo dat vier keer per week 3,5 uur traint bij Acro Academy in Marum, is regerend Nederlands kampioen in hun categorie (2019) en hoopt volgend jaar op EK of WK te mogen staan namens Nederland. In dit door Corona ‘acrosport-loze’ jaar, hun niveau en jonge leeftijd kregen ze met Holland’s Got Talent toch nog een doel om naar te werken. Oosterhof en Groote wisten hun kans goed te benutten, want ze kregen positieve beoordelingen en verdiend applaus voor hun bijzondere choreo propvol acrobatiek, dans en springgeweld.

Met hun fris ogende act wisten ze met verve het romantische verhaal van Spiderman te vertolken, waarbij de held een onschuldig meisje weet te redden. Alle vier juryleden – Chantal Jansen, Ali B, Paul de Leeuw en Angela Groothuizen – waren zeer te spreken over hun optreden. Jansen: “Knap gedaan als je zo weinig ziet door dat pak!” Ali B: “Super, je maakt acro toegankelijk voor de jeugd!” Met het goede nieuws dat ze vier keer een ‘ja’ kregen en door mogen naar de volgende ronde.

Ondanks de beperkingen door de Corona-crisis heeft Holland’s Got Talent haar status als populaire tv-talentenjacht weten te handhaven en brengt toch weer een avondvullend mooi programma in sfeervolle setting dat zorgt voor de nodige amusement voor toeschouwers en promotie voor deelnemers en hun sport. Komende zaterdag 5 september 2020 komt trampolinespringer ‘Mr No Fear’ Milco Abrahams aan de beurt voor wat springspektakel. Meer van Holland’s Got Talent 2020 is te vinden op de Facebook-nieuwspagina van het programma .

Artikel © GymPOWER | Credit tekst © Casper Beijn | Credit beeldcitaten © Holland’s Got Talent 2020

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.